Du är varmt välkommen att vara med i vår seglingsklubb. Som medlem stöttar du våra ungdomar och har kul själv. Du får tillgång till segelbåtar, klubbhus, sjösättningsramp och mycket mer, se vidare under ansökan.

 

Du som redan är medlem känner säkert till vad som händer på KKKK under hela året men här kommer en sammanfattning om vad medlemsskapet innebär.

Regattor; Pelle P Archipelago Race och Höstregattan, för att nämna några exempel. Dessa regattor är event i sig som drar mycket folk, goa hamburgare och prisutdelningar. Och måndagsseglingarna vars vårsäsong drar igång i maj och höstsäsong i augusti. Det går fint att klättra upp i bergen och njuta av seglingarna. Se mer under fliken Kappseglingar.

Seglingsläger; riggade av oss och våra kollegiala klubbar i Sverige, förutom vår egen kalender, se även västkust-kalendern.

Träningsgrupper; med utbildade ledare och olika båtklasser, från tidig vår till sen höst. Ofta även vinterträffar med annan aktivitet.

Utbildningar och kurser; för ledare, assisterande seglare och förebilder, delaktiga föräldrar och för våra seglare såklart.

Seglarskola; från nybörjare och framåt, se mer under fliken Seglarskola.

Att också stötta; Som segelförälder är du med och stöttar. Ett medlemsskap innebär att du under regattor kan vara med och följa/rapportera resultaten från havet eller från expeditionen. Fixa med kaffe eller tända grillen, oavsett var du väljer att hjälpa till med så är du inte ensam. Det är kul när vi är många.

Cocktailparty; till hösten; varje år något nytt mat-tema med picknickstuk.